Ed Bekkers is sinds 8 mei j.l. werkzaam voor ITSync. Hoog tijd dat hij zich even voorstelt:

“Mijn naam is Ed Bekkers, getrouwd met Janet en trotse vader van 2 prachtige dochters, Kyra (8) en Dani (6) en woonachtig te Berkel-Enschot (Noord-Brabant).
Mijn grootste hobby is muziek maken (Braziliaanse Samba) en heb geen hekel aan een lekker stukje autorijden. Sinds 1991 veel ervaring opgedaan in de ICT en diverse hands-on vakgebieden uitgevoerd, van Support tot Beheerswerkzaamheden en van Business Analyse tot Projectleider schappen voor diverse gemeenten in Nederland. In 2010 kreeg ik de kans om kennis te maken met het vak Recruitment. Tot op heden voer ik het vak nog steeds met veel plezier uit en ben blij met de keuze om voor ITSync te werken.

Sinds kort werkzaam en vol aan de bak met een legio aan opportunity’s waar ik me als een vis in het water voel. Met mijn sterke ICT skills een goede toegevoegde waarde aan deze bijzondere club met professionele collegae waar de team spirit hoog ligt. Mocht de nood hoog zijn en ben je op zoek naar goede ICT professionals, schroom niet om contact op te nemen met me. Samen komen wij er wel uit.”