Introductie

Startdatum: z.s.m.
Contractvorm: detavast; na 1040 uur in dienst bij opdrachtgever
Aantal uur: 40 per week
Locatie: Schiphol-Rijk

Organisatie

Bij onze opdrachtgever werken zo’n 220 IT professionals die met veel enthousiasme werken aan de ict van haar klanten. Om te zorgen dat onze opdrachtgever op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en deze waar nodig kan implementeren werken zij nauw samen met partners als Microsoft, HP en Citrix.

Functie

Ter versterking van het Managed Services team van onze klant zoeken wij een gedreven, leergierige en pro actieve 3e lijns Systeembeheerder.

Als 3e lijns systeembeheerder ben je verantwoordelijke voor de optimale beschikbaarheid van de systemen. Jij verzorgt het onderhoud, het tijdig herkennen en oplossen van storingen en natuurlijk lever je derde lijns support binnen een shared team van zo’n 20 klanten.
Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan gemakkelijk de vertaalslag van gebruiker naar de techniek en vice versa maken.

Je hebt helicopterview en weet goed een landschap in kaart te brengen. Je bekijkt de huidige functionaliteiten en applicaties op de systemen en kan advies geven over het herinrichten en uitfaseren van diverse systemen. En natuurlijk is het voor jou gesneden koek om de genomen maatregelen vervolgens te plannen, coördineren en implementeren. Tenslotte heb jij al vaker zelfstandig project (installaties) uitgevoerd. Uiteraard draag jij er ook zorg voor dat alles goed gedocumenteerd is.

Omdat je kijkt in de keuken bij zo’n 20 klanten is deze functie ontzettend divers. Gelukkig voel jij je hierin als een vis in het water. Je denkt in oplossingen en hebt een pragmatische aanpak. Vanwege jouw kennis en ervaring kan je voor de organisatie als sparringpartner fungeren bij complexe problemen. Je vindt het leuk om je kennis met je collega’s te delen en neemt je junior 3e lijns collega onder je hoeden. Daarnaast kan je zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren.

Functie eisen

• Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol;
• Je bent in het bezit van een of meerdere recente Microsoft certificeringen;
• Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met Microsoft operating systems, VMware, Hyper-V en Citrix;
• Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord in geschrift;
• Je hebt een natuurlijk overwicht en hebt een echte can do mentaliteit.

Aanbod

Je komt te werken bij een dynamisch bedrijf waar innovatie een grote rol speelt.
Daardoor vinden ze het belangrijk dat jij blijft ontwikkelingen en krijg je ook de nodige trainingen en begeleiding. Ondanks dat er nu zo’n 220 collega’s werkzaam zijn blijven er binnen dit bedrijf korte lijnen en een menselijke omgang met elkaar.
• Salaris afhankelijk van kennis/ervaring;
• 24 vakantiedagen op basis van 40 uur;
• Lease auto;
• Laptop;
• Mogelijkheid volgen opleidingen en cursussen.

Sollicitatie

Wij gaan niet over één nacht ijs. Na een het eerste kennismakingsgesprek met ITSync zal bij interesse van beide kanten nog een tweede gesprek met onze klant plaatsvinden en wellicht zal een derde en tevens afrondend gesprek volgen.

Heb je interesse in deze functie of ken je iemand (uit je netwerk) die deze rol wil en kan vervullen? Neem dan voor meer informatie over deze leuke functie contact op met Yvette de Hoop op 020-0403270 of stuur gelijk je CV in Word met een gerichte motivatie en eventuele vakantieplannen
naar yvette.de.hoop@itsync.nl