De eerste ITSync Nieuwsbrief

ITSync is aan het groeien. Om iedereen van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de hoogte te houden, hebben wij besloten om ieder kwartaal een Nieuwsbrief uit te brengen.

Wil je tussendoor ook op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan via Social Media en bezoek regelmatig onze nieuwe website!

De nieuwe wet DBA

Vanaf 1 mei 2016 gaat de nieuwe wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) in. Deze wet vervangt de Verklaring Arbeidsrelaties (VAR). Binnen ITSync zijn wij al een tijdje bezig om te kijken hoe we de nieuwe modelovereenkomsten dienen in te richten, zodat we jullie zelfstandig ondernemerschap kunnen beschermen. Momenteel ligt er een modelovereenkomst bij de Belastingdienst ter controle.

De nieuwe wet heeft als doel het tegengaan van schijnzelfstandigheid. Wat betekent dat de toekomstige modelovereenkomst nooit een volledige vrijwaring zal bieden. Zo wordt er in de modelovereenkomst een oordeel geveld over de inhoud van de overeenkomst en niet meer over het ondernemerschap.

Ben jij al op de hoogte van de nieuwe regels en hoe je jouw zelfstandigheid kan beschermen?

Er zal ongetwijfeld nog een heleboel onduidelijk zijn! Wil je eens sparren over de nieuwe wetgeving en jezelf voorbereiden op een VAR-loze onderneming? Neem dan contact op met Yvette: +316-83653715.

Digitale contracten

Adobe Echosign actief in gebruik voor verlengingen

Waarschijnlijk heb je al een online uitnodiging ontvangen voor het ondertekenen van je werkopdracht. Vanaf dit jaar zullen alle verlenging werkopdrachten digitaal worden doorgevoerd. Het is snel en je zult altijd een digitale kopie in je systeem beschikbaar hebben.

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met Yvette: +316-83653715.

Nieuwe website van ITSync is LIVE!

Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zover. De nieuwe website van ITSync is live! Achter de schermen is wekenlang keihard gewerkt aan een frisse look voor onze website. Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Dat we vooruit gaan. En dat we daarin willen investeren. Met als doel om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Wij hopen iedereen met de nieuwe website nog beter en duidelijker te kunnen informeren.

We willen vooruit en zijn ook praktisch ingesteld. Neem bijvoorbeeld onze Openstaande aanvragen. ITSync heeft vele uitdagende projecten en zorgt dat er altijd een up-to-date aanbod aan aanvragen online staat.

We zijn nu live en achter de schermen gaan we verder, een website is immers nooit af. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Je vindt er regelmatig nieuwsupdates, informatie over wet- en regelgeving, een up-to-date aanbod van de laatste openstaande aanvragen bij onze klanten, etc.

Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven! Like of volg ons ook eens via LinkedinFacebook en Twitter, dan ben je automatisch als eerste op de hoogte van ontwikkelingen bij ITSync.

Natuurlijk blijven we je ook graag te woord staan via telefoon en e-mail, dus neem gerust contact op.

ITSync heeft een nieuw kantoor!Met dank aan jullie, is ITSync aan het groeien. Daardoor zijn we in December vorig jaar verhuisd uit Ben’s garage (!) naar een nieuw Business Center in Naarden.
Het nieuwe kantoor heeft plek voor ruim 3 full-time medewerkers en is ingericht op groei en professionalisering.
Geen zorgen! Onze belangrijkste waarde (de persoonlijke benadering) zal altijd blijven!
Binnenkort zullen we jullie uitnodigen voor een borrel in ons nieuwe kantoor.Ons nieuwe kantoor is vanaf heden te vinden op:

Zwarteweg 10

1412 GD te Naarden

Even voorstellen: Katinka Boekhoff

katinka-broekhoff

Sinds 1 Februari j.l. mogen wij Katinka Boekhoff verwelkomen als Account Manager binnen ITSync. Ooit begonnen als receptioniste bij een Squash en Wellness centrum in Bussum, tussendoor nog als Makelaar werkzaam geweest en inmiddels bijna 5 jaar actief als commerciële kracht binnen de IT Detachering branche.

Met Katinka hebben wij enthousiasme, gedrevenheid en een goed netwerk in huis gehaald en zijn dan ook blij met haar komst!

Wij wensen Katinka dan ook heel veel plezier en vele commerciële successen toe bij ITSync.