Introductie

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Systeembeheerder

Heb jij een afgeronde IT-opleiding en heb jij minimaal 5 jaar werkervaring als systeembeheerder? Heb jij daarnaast kennis van Microsoft en Citrix producten en ben je in het bezit van relevante certificaten? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Organisatie

Je komt te werken bij een van onze opdrachtgevers, een IT Service Provider voor het MKB in Nederland . Met meer dan 180 professionals werken zij met veel plezier en toewijding aan innovatie ICT-oplossingen voor hun klanten. Om innovatief te zijn en vooral te blijven, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, HP en Citrix. Ze kenmerken zich door een betrouwbare en vooral een menselijke manier van zaken doen. Zij vinden het belangrijk dat hun werknemers zich kunnen ontwikkelen. Je krijgt dan ook de nodige trainingen en begeleiding.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de optimale beschikbaarheid van de systemen. Daartoe zorg je voor het uitvoeren van onderhoud, het tijdig herkennen en oplossen van storingen en het leveren van 3e-lijns ondersteuning.

Daarnaast zal je een deel van je tijd bezig zijn met het in kaart brengen van de huidige functionaliteiten en applicaties en het herinrichten en uitfaseren van diverse systemen. Je plant, coördineert en implementeert de verschillende genomen maatregelen. Het uitvoeren van deze werkzaamheden is zeer divers en we verwachten een hoge mate van creativiteit en inlevingsvermogen.

Je bent in staat om breed naar de organisatie te kijken en om te voldoen aan de wensen van de gebruikers. Je denkt actief mee, kijkt kritisch en komt met verbetervoorstellen om de kwaliteit van het systeembeheer in de meest brede zin van het woord te verbeteren. Tevens begeleid je de junioren en medioren in het team en til jij jouw team naar een hoger niveau.

Functie eisen

* Je hebt een afgeronde IT opleiding en beschikt over HBO werk- en denkniveau.
* Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als systeembeheerder
* Je beschikt over aantoonbare- en actuele kennis van Microsoft en bent in het bezit van een of meer van deze certificaten (MCITP – MCSA – MCSE – MCTS)
* Je beschikt over kennis van Citrix
* Je beschikt over kennis van ​​VMware, Hyper-V, SCCM, SCOM en/of Exchange
* Je hebt ervaring met projectmatig werken en beschikt over een servicegerichte en kwaliteitsbewuste instelling.
* Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift
* Analytisch ingesteld.
* Je bent een energieke, no-nonsense gesprekspartner met een gezonde dosis humor en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Aanbod

De klant biedt natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals direct bij indiensttreding een contract voor 7 maanden, waarna een contract onbepaalde tijd volgt). Naast deze voorwaarden bieden zij leuke en uitdagende opdrachten bij (beheer)klanten en uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Yvette de Hoop
+85-0403270