Oeps, je gebruikt (nog) een verouderde browser

itsync.nl is volledig gebouwd volgens de laatste technologieën en werkt het beste als je gebruik maakt van een van de onderstaande browsers. Klik op een van de onderstaande browsers om er een te downloaden en je kunt gelijk en volledig secure weer aan de slag.

google chrome
edge
firefox
TERUG

De nieuwe wet DBA

De nieuwe wet DBA

Vanaf 1 mei 2016 gaat de nieuwe wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) in. Deze wet vervangt de Verklaring Arbeidsrelaties (VAR). Binnen ITSync zijn wij al een tijdje bezig om te kijken hoe we de nieuwe modelovereenkomsten dienen in te richten, zodat we jullie zelfstandig ondernemerschap kunnen beschermen. Momenteel ligt er een modelovereenkomst bij de Belastingdienst ter controle. 

De nieuwe wet heeft als doel het tegengaan van schijnzelfstandigheid. Wat betekent dat de toekomstige modelovereenkomst nooit een volledige vrijwaring zal bieden. Zo wordt er in de modelovereenkomst een oordeel geveld over de inhoud van de overeenkomst en niet meer over het ondernemerschap. 

Ben jij al op de hoogte van de nieuwe regels en hoe je jouw zelfstandigheid kan beschermen?

Er zal ongetwijfeld nog een heleboel onduidelijk zijn! Wil je eens sparren over de nieuwe wetgeving en jezelf voorbereiden op een VAR-loze onderneming?

deel dit artikel

Neem contact op met Ben

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact met ons op!

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact met ons op!