Oeps, je gebruikt (nog) een verouderde browser

itsync.nl is volledig gebouwd volgens de laatste technologieën en werkt het beste als je gebruik maakt van een van de onderstaande browsers. Klik op een van de onderstaande browsers om er een te downloaden en je kunt gelijk en volledig secure weer aan de slag.

google chrome
edge
firefox
TERUG

Loon naar werk!

Loon naar werk!

In mei 2006 (ik was toen net bij mijn vorige werkgever begonnen), plaatste ik mijn eerste consultant bij de ING Bank, de toenmalige lead architect voor het TANGO programma; de integratie tussen ING en Postbank. Sindsdien heb ik zo’n 350 consultants (ruwe schatting) kunnen vinden en plaatsen voor zeer uiteenlopende opdrachten.

Op 1 mei 2016 hebben we loon naar werk gekregen! ING heeft ons op de preferred supplier list geplaatst! Met de nadruk dat we open/eerlijk blijven communiceren met zowel ING als de consultants en dat we net even dat beetje verder zoeken naar de moeilijk in te vullen aanvragen.

Naast de grote consultancy firma’s, zijn er op dit moment 5 andere preferred supplier in Nederland. We zijn dus best een beetje trots hierop. Naast dat we de aanvragen nu eerder ontvangen (ten opzichte van de andere leveranciers), hebben we ook regelmatig de mogelijkheid om met inhurende managers een telefonisch interview te doen, om net even dat beetje extra informatie te ontvangen over een aanvraag.

Samen met ING gaan we ervoor zorgen dat ITSync de komende jaren groeit! Door middel van onze belangrijkste normen en waarden (open/eerlijke communicatie) en door ons te specialiseren in de net wat moeilijker in te vullen rollen.

Ben

deel dit artikel

Neem contact op met Ben

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact met ons op!

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact met ons op!