Oeps, je gebruikt (nog) een verouderde browser

itsync.nl is volledig gebouwd volgens de laatste technologieën en werkt het beste als je gebruik maakt van een van de onderstaande browsers. Klik op een van de onderstaande browsers om er een te downloaden en je kunt gelijk en volledig secure weer aan de slag.

google chrome
edge
firefox
TERUG

ITSync in Coronatijd

ITSync in Coronatijd

Wij zijn weer compleet! Vakanties zijn voorbij en nu weer ‘back to normal’. Nou ja normaal, nog steeds vanuit huis via teams, telefonisch, whatsapp en email.

Het is en blijft nog steeds even wennen zo op afstand. En het team van ITSync zou ITSync niet zijn zonder hilarische taferelen tijdens de digitale stand-ups; even vergeten dat hij geen broek aan had, halve gezichten zichtbaar op de camera, een fiets wat op de achtergrond in de lucht voorbij komt en ga zo maar door. LOL!

Maar wat missen wij de persoonlijke contacten, het even koffie doen of lekker lunchen met onze professionals! Dat is toch waar het uiteindelijk allemaal om draait, de persoonlijke touch.
Helaas het is niet anders..

Dan maar op de digitale tour. Mocht jij zin hebben in een babbeltje en virtuele koffie, het team van ITSync staat voor jou klaar! Tot gauw? 

deel dit artikel

Neem contact op met Sharon

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact met ons op!

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact met ons op!